Pon - Pet: 9:00 - 17:00

Sub-Ned Zatvoreno

+32 2 230 6733

slavonija@slavonija.be

Rue Montoyer 18/b 1040 Bruxelles Belgium

Sastanak: Kohezijska politika, sadašnjost i budućnost

U Predstavništvu Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu, održan je sastanak na temu – Pregled trenutne kohezijske politike i budućnosti kohezijske politike.

U Predstavništvu Slavonije, Baranje i Srijema u Bruxellesu, održan je sastanak s ministrom savjetnikom Ivanom Zekom-Pivačem iz Stalnog predstavništva RH pri EU, a na temu – Pregled trenutne kohezijske politike, budućnost kohezijske politike, Interreg programi te tekuće izmjena u sklopu Višegodišnjeg financijskog okvira.

Svake godine se okupljamo, a i ove godine je ovo odlična prilika susreta s predstavnicima pet slavonskih županija u uredu Predstavništva Slavonije, Baranje i Srijema. Bio je ovo informativan sastanak u kojem smo prokomentirali sve aktualne teme vezano na razini EU, posebno vezano uz kohezijsku politiku. Govorili smo što očekivati u nekom sljedećem razdoblju, kao i onom koji dolazi nakon 2027. godine. S predstavnicima županija, regionalnih koordinatora, govorili smo što ih očekuje i kako pospješiti djelovanje u cjelini. Europski dani regija i gradova, okupljaju sve više Hrvata, predstavnika hrvatske zajednice, ali i naših međunarodnih prijatelja, s kojima, razmjenjujući informacije i stvaramo nove spone. Ovo Predstavništvo naših pet slavonskih županija, privlači sve veći broj ljudi, ukazujući kako Predstavništvo ima stalan status na razini Bruxellesa i okuplja sve veći broj ljudi koji prepoznaju naše napore u stvaranju novih veza bitnih i za Hrvatsku, te time i Slavoniju, Baranju i Srijem – naglasio je Ivan Zeko-Pivač.

Ovom sastanku, nazočili su predstavnici svih pet slavonskih županija te regionalnih koordinatora.

kohezijska politika zeko i renata prilagođenokohezijska politika sa sastanka prilagođenokohezijska politika sa sastanka 2 prilagođeno

(www.vpz.hr., Fotografije: Kristijan Toplak)

vizualni_identitet_dno_hr_230__230x102.png
Pon - Pet: 9:00 - 17:00
Sub-Ned Zatvoreno

slavonija@slavonija.be

+32 2 230 6733
+32 477 164 772

Rue Montoyer 18/b
1040 Bruxelles
Belgium

Izjava o pristupačnosti

© 2024 Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema - Bruxelles.