Pon - Pet: 9:00 - 17:00

Sub-Ned Zatvoreno

+32 2 230 6733

slavonija@slavonija.be

Rue Montoyer 18/b 1040 Bruxelles Belgium

EURADA/OECD Anketa o razvojnim agencijama

EURADA (European Association of Development Agencies) zajedno s OECD-ovim centrom za poduzetništvo, mala i srednja poduzeća, regije i gradove, razvilo je anketu kako bi steklo bolje i sveobuhvatnije razumijevanje raznolikosti  europskih razvojnih agencija.

Prikupljenje informacija omogućit će im:

  • bolje razumijevanje europskih razvojnih agencija te prilagodbu njihovih usluga podrške
  • bolje zastupanje interesa razvojnih agencija na europskoj razini i vis-à-vis institucija Europske unije
  • razvijanje materijala za demonstraciju dodane vrijednosti razvojnih agencija u postizanju ciljeva teritorijalnog razvoja nacionalnih, regionalnih i lokalnih vlasti kao i identificiranje načina i sredstva za jačanje njihovog doprinosa teritorijalnom razvoju.

Rezultati analize ankete i naknadne objave također će vam biti od koristi pri zastupanju interesa vaše razvojne agencije na nacionalnoj i regionalnoj razini.

Ostali razlozi zbog kojih treba sudjelovati u ovoj anketi uključuju da će prikupljene informacije pomoći u boljem ciljanju članova u svrhu sudjelovanja u događajima i otvorenim pozivima na temelju njihove stručnosti i interesa. To se također odnosi na produbljivanje suradnje s OECD-om u nadolazećim godinama te boljem korištenju mogućnosti za buduće interakcije.

U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi ankete možete se obratiti g. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Anketa

 

Izvor: EURADA

vizualni_identitet_dno_hr_230__230x102.png
Pon - Pet: 9:00 - 17:00
Sub-Ned Zatvoreno

slavonija@slavonija.be

+32 2 230 6733
+32 477 164 772

Rue Montoyer 18/b
1040 Bruxelles
Belgium

Izjava o pristupačnosti

© 2024 Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema - Bruxelles.