Pon - Pet: 9:00 - 17:00

Sub-Ned Zatvoreno

+32 2 230 6733

slavonija@slavonija.be

Rue Montoyer 18/b 1040 Bruxelles Belgium

Traženje partnera – Županija Jönköping, Švedska – Strategije pametne specijalizacije

Županija Jönköping započinje rad na svojoj strategiji pametne specijalizacije, kako u samoj regiji, tako i zajedno s drugim regijama u područjima NUTS u Smålandu i na otoku (jugoistočno od Švedske).

Jönköping je zainteresiran za poboljšanje inovacija i izgradnju znanja putem mreža za strategiju pametne specijalizacije:

  • pametna industrija – proizvodnja
  • šumarstvo i drvna industrija
  • prehrambene namirnice
  • turizam
  • e-trgovina i logistika
  • stvaranje mreže za razmjenu ideja o S3 strategijama.

Smještena na strateškoj poziciji u središtu sjeverne Europe, regija je atraktivan partner kao globalni lider u tehnologiji proizvodnje. Jönköping nudi šumarstvo, industrijsku tradiciju, izvozno iskustvo i agilno poduzetništvo s visokom razinom vještina koje potiču inovacije, stvaranje jedinstvene spirale razvoja i specijalizacije.

Jönköping traži partnere koji se suočavaju sa sličnim izazovima za razvoj: Posebno, "nizak akademski sadržaj u proizvodima koji se proizvode. Svijet se kreće prema složenijim i visokotehnološkim proizvodima, a da bismo održali korak potrebna su nam mjesta na kojima se različite industrije mogu susresti i dijeliti ideje i iskustva kako bi stvorile inovacije i nova rješenja. Također žele povećati ulaganja u održiv gospodarski razvoj, a zelene industrije imaju velik potencijal biti dio prijelaza na održivo gospodarstvo koje se temelji na biomaterijalima, kružnosti i prilagodbi klimatskim promjenama."

Ako je vaša regija/organizacija zainteresirana za suradnju s županijom Jönköping, za više informacija obratite se višem strategu Peteru Fribergu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: AER

vizualni_identitet_dno_hr_230__230x102.png
Pon - Pet: 9:00 - 17:00
Sub-Ned Zatvoreno

slavonija@slavonija.be

+32 2 230 6733
+32 477 164 772

Rue Montoyer 18/b
1040 Bruxelles
Belgium

Izjava o pristupačnosti

© 2024 Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema - Bruxelles.